.:: Navigation ::.


PHP templaterne er under
udvikling så gode idéer
er meget velkommen.


Goto Dynamicdrive.com
Goto One.com

Filetime: 26.04.2019
Antal klik:

Information om disse gratis simpel PHP template systems


Jeg har igennem længere tid arbejdet med PHP, som jeg syntes, er et genialt script sprog. Jeg har villet gerne lave noget simpel PHP webside kode til eget brug - og nu vil jeg gerne give det gratis væk til dig og andre som gerne vil bruge det.

Hvordan er PHP web templaten så opbygget: Som udgangspunkt handler det om at lave en effektiv webside som nemt kan opdateres. Det hele handler om, at man har en indholdsside som et udgangspunkt - og der ved kalder man top, bund og side filer ind.

Til at starte med har man en index.php fil i roden af sin website, og der efter er der andre index.php filer i undermapper. Disse index.php filer vil så kalde på - via PHP include - eks. header.php og footer.php filer som ligger i mappen kaldet inc. Det vil så sige, at header.php og footer.php vil være ens på alle siderne - og hvis du vil rette noget i eks. header.php vil det kunne ses på alle websiderne i et hug - det vil så sige, hvis du har rettet i navigationen vil det kunne ses på alle websiderne på en gang.

"Klik dig ind på Introsiden" og læs websiden og se eksempel koderne der også er denne webside - og hent så en af disse PHP templates og kom godt i gang med, at lave din egen fede PHP webside - det er ret nemt, at komme i gang.

Bemærk venligst lige,,, disse PHP templates er gratis og vil altid være det - men de bør ikke oploades til din egen server som de lavet nu, dvs. tekst indholdet skal fjernes og erstattes med dit eget indhold - helt okay ikk'... :-)Developer Image

My web development is still in progress... ;-) Cursorblink

.:: GoToTop ::.