.:: Navigation ::.


PHP templaterne er under
udvikling så gode idéer
er meget velkommen.


Goto Dynamicdrive.com
Goto One.com

Filetime: 26.04.2019
Antal klik:

Nyheder om disse gratis simpel PHP template engines


Seneste nyheder om disse PHP templates udvikling fåes her. Templaterne vil blive løbende opdateret med div. scripts. Fremtidsplaner for dette her PHP website, er at den vil vokse sig større med flere typer PHP templates og scripts.


Small PHP template er online og opdateret

Den nye small PHP template er lanceret og er allerede blevet opdateret yderligere med lidt kode forbederinger. Templaten er lavet med PHP og HTML5 - som bekendt er det moderne programmeringssprog i disse tider vi har nu. Small PHP templaten er lavet ret simpel og meget let at overskue - men helt simpel er den ikke - man bør kende lidt til PHP. Jeg har gjort mit bedste for, at templaten er nemt at arbejede videre med og der findes ikke overflødig kode - bortset fra lidt kode eksempler. Der kræves en Apache server for at kunne køre templaten - og den er optimeret til brug i PHP 7.0 og PHP 7.1 så den er helt med på noderne. Så download bare templaten og kom i gang med at lave dit website - og du må gøre alt med templaten så den passer til dit behov. Nu mangler der bare en large PHP template her på websitet - så den må jeg i gang med og den skal være noget særligt - syntes jeg selv. ;-)

18 April 2018

Hvad er så opdateret på PHP templaten

Jeg har igennem en længere tid opdateret PHP templaten med mange nye gode funktioner og rettelser i koderne. Som sagt, så er der lavet meget om siden den første PHP template blev sendt ud til download i november år 2013. Du kan fra "Introsiden" hente alle disse tidligere versioner der er lavet - se nederst på "Introsiden" og klik dig ind i folderen og hent den fil du ønsker. Der er lavet rigtig meget om på PHP templaten, men grundlæggende er basis templaten den samme - det er bare ændret en del på koderne. Min plan er at lave en "ren" HTML5 (PHP) template, hvor der er brugt udelukkende HTML5 tag's (i stedet for div's) i webside koderne. Jeg håber, at du syntes at PHP templaten er brugbar - og god nok til brug i dit eget fine webside project. Mere vil komme til PHP templaten - der vil med tiden komme en "stor" template med flere muligheder for detaljer.

12 December 2015

Nu er PHP templaten sluppet løs på www

Nu er min første simpel PHP template "medium type" sendt ud til gratis download som en komplet funktionel webside. Jeg håber, at I vil tage godt imod den og bruge den til jers egen website udvikling - skift indholdet ud til dit eget. Jeg har lavet denne her PHP template for min egen skyld, men vil alligevel gerne dele den med dig/jer der ude på www. Den simpel PHP template jeg har lavet her findes ikke andre steder ude på www - den er helt unik af sin slags. PHP templaten kan downloades fra "Introsiden" som du vel allerede har bemærket - så hvad du ser nu er hvad du får. Du er velkommen til at kontakte mig "NemA" på kontakt siden - hvor du kan give mig din mening om denne her PHP template.

7 November 2013

.:: GoToTop ::.